Товариство мисливців на ПК
| |
cygnus | Дата: Ср, 29.08.2007, 10:34 | Повідомлення # 1 |
Unicorn
Група: Адміністратори
| Довелося мені учора поганять некроманта під Глудіном. Аорі він виявився не під силу, на щастя, він встиг утекти Тому я не полінувався і прибіг з Адена. Що маю сказати.. некромант навіть в НГ - страшна річ, особливо якщо має кристали на виклик скелета. Ця тварюка знімала мені по 200-300 хітів одним ударом, на рут і навіть на сліп не реагувала зовсім, але вв2 вирішило цю проблему. В перервах між забігами я сліпав некра, по можливості рутив - а вже його мутузила компанія з 5-6 місцевих новачків. Двічі ми його вбили таким макаромі і він чкурнув в оффлайн до кращих часів. За життя його звари Pisunich, здається, клан Garazhniki - ніколи цей клан мені не подобався. Звичайна тактика некра під паровозом переслідувачів - вибрать слабшого і дрейнить, щоб поповнити запас хітів, а досить сильно його бить нема кому, тільки стан або рут і групове буцання нг-зброєю Артурка, судячи з усього, втратив усі скілли і почав нове життя, але справа його живе! А на мене тепер чекає довга (десь хвилин 20) подорож в Аден 
|
|
| |
swalin | Дата: Чт, 30.08.2007, 16:33 | Повідомлення # 2 |
Unicorn
| Перечитав усю форумну гілку про Артурку. Наводить на певні філософські роздуми. Хоч і відверто негативний персонаж, але все-таки мав свою мету і вперто до неї прямував. І досяг, до речі. І діяв, до речі, в межах правил. Чому тих, хто натравлює агрів на торгових ботів, ми хвалимо за креативність, а Артурку хаємо? Він діяв більш порядно... Хоча я його дій все-таки не схвалюю. Щодо самої теми, то й мене давно підмивало завести щось подібне. Так чи інакше ми будемо час від часу з кимось заїдаться, не обов'язково навіть з ПК. Усяких жуліків, подонків і просто нехороших редисок вистачає. Є сенс якось фіксувать їх для історії, бо в мене, наприклад, вони з часом стираються із пам'яті. А трапляються ж повторні зустрічі і пригадать попередні образи краще самому, ніж їх нагадають тобі . Я вже не кажу про те, що посвариться може хтось один із клану, а отримать на горіхи - хтось зовсім другий, навіть не знаючи, за що..
|
|
| |
cygnus | Дата: Чт, 30.08.2007, 16:44 | Повідомлення # 3 |
Unicorn
| Ну, теми з переліком редисок є майже у кожного клану. Тут я просто хотів завести місце для обміну досвідом співіснування з пк. І для похвальби теж, коли є чим хвалитись А те, про що ти пишеш, називається KoS-list, Kill on Sight - побачив - убий. В такий список заносять принципових ворогів клану, яких треба вбивати при будь-якій нагоді хоч в пк хоч як. Що до порядності Артурки, то в мене язик не повертається вважати порядною людину, яка шукає собі ворога без шансів на порятунок. Тому, власне, я тебе і смикав, а зовсім не через те, що він мене колись забив у Діоні. Тому я і не лінуюсь ганять час від часу з Адена в Глудін 
|
|
| |
swalin | Дата: Чт, 13.09.2007, 21:15 | Повідомлення # 4 |
Unicorn
| Вчора (чи позавчора?) мені трапився сумнозвісний Giltas, той самий, що колись убив Композера під мостом біля Глудіо. Зараз він мені трапився в тому ж Глудіо, стояв на пвп-воротях, червоний як рак. Найдивовижніше, що стояв він ПО ЦЕЙ БІК ЛІНІЇ, на території міста! Як таке могло трапиться? Мені на думку спадає лише один варіант: зразу після рестарту сервера проскочить всередину міста, доки ще не з'явилась охорона і інші НПЦ. А вже всередині міста його ніхто не може стукнуть. Цього разу Гілтас поводився мирно, лише давав у чаті мудрі поради нубам. А роздивляться, куди він далі подасться часу не було..
|
|
| |
cygnus | Дата: Пт, 14.09.2007, 08:03 | Повідомлення # 5 |
Unicorn
| Це легко зробити. Навіть можна годинами ходить перед носом у стражників і нічого не боятись Якщо ти звернув увагу, коли під час відродження моба ти перебуваєш поряд з ним, він на тебе не реагує взагалі або реагує з величезним запізненням і то, якщо ти кудись відходив і повернувся. Десь так же і стражники не реагують на ПК, якщо його піднімуть поряд з ними В такому разі є небезпечний, але дієвий спосіб його прибить навіть у місті - привести іншого стражника. Робиться це так - ти вдаряєш (стріляєш) стражника і бігом біжиш у бік ПК. Як правило гвард переагрюється і кладе червоного, після чого повертається до тебе Тому, по-перше, бігать треба швидко, по-друге, після нападу на ПК слід перезайти. Як варіант для гномів - зробити Fake Death, але це треба обережно, бо якщо під час падіння гвард тебе вдарить, ти одразу піднімешся і він тебе таки доб'є. Гномівський спосіб я днями перевірив на ТІ, правда, в ході експерименту один раз помер Зате ПК вигнав з міста у поле, де його і затоптали остаточно.
|
|
| |
swalin | Дата: Ср, 17.10.2007, 01:20 | Повідомлення # 6 |
Unicorn
| Сьогодні (уже - вчора) вдягнув на Композера бригу, взяв в руки піку і повів новоспеченого ШО качаться в ЕГ на своє традиційне місце на спектрах. Десь з півдня періодично почала з'являться у чаті лайка з приводу чергового ПК, який заважає качаться. Оскільки це не перший і не останній ПК, і в мій закуток вони ніколи не добігають, я, поглядаючи час від часу в чат, спокійно продовжив свою справу. Тому, коли ВОНО прибігло, було пізно кудись тікать і щось робить. За два постріли я спокійно вмер, нічого не випало, а ШО, який сидів на горбочку, ПКшник не помітив . Загалом - рядова подія. Звуть ПКшника Sinister, профа - СХ, в руках тримає щось схоже на нг-посох. Толком я не роздивився, бо він заскочив мене зненацька і швидко побіг далі. Але справа в іншому. В нього є клан! З аватарою! Абсолютно чорний прямокутник, я навіть не зразу зрозумів, що це емблема клану. А на лобі (тобто в титулі перса) гордо значиться: ARTURKA. Чомусь я схильний думать, що це справді Артурка і є. Хто б іще не полінувався створить клан 3-го рівня і пустить його на таке чорне (чи червоне?) ПКшне діло? Тільки дуже цілеспрямована і нелінива людина. Звичайно, до убивства хаїв він навряд чи доросте. Гному 28 рівня з ельфійською біжутерією він одним пострілом зносить 1260 НР. Щоправда, без батарейок і з нг-пухою, але все одно - малувато. Думаю, одначе, що ми ще про нього почуємо, мабуть і на серверному форумі..
|
|
| |
cygnus | Дата: Ср, 17.10.2007, 08:06 | Повідомлення # 7 |
Unicorn
| Наскільки мені відомо, ЕГ - культове місце для ідейних ПК, не раз їх там ловив і навіть кілька разів помер, навіть маючи другу профу. Ну, а Артурка - не менш культовий персонаж, тому це не обов'язково він Втім, цілком згоден, довго він не проживе - через ЕГ бігає не так і мало високих рівнів, а ще чимало качає там собі другу вікна, тому делевел Сіністера - питання недалекого часу.
|
|
| |
swalin | Дата: Нд, 21.10.2007, 10:13 | Повідомлення # 8 |
Unicorn
| Оскільки друге пришестя Артурки відбувається на диво активно, викладу свої спостереження. Це справді саме Артурка, свій клан він назвав PlayerKiller. Окрім Sinister'а до клану входить ШЕ Nola. Обидва ходять в нг, з нг-пухами. Рівень за моїми спостереженнями - десь в районі 50. Вчора на тасабах Артурка з'являвся цілий день з 11 ранку до 11 вечора кожні 2-3 години, вирізав усе населення, чемно прощався, усім дякував і бажав успіху. Таке враження, що він склав графік з метою максимально швидкої накрутки лічильника ПК і йде по цьому графіку. Після останньої його появи я вирішив привести з кладовища Колядина. Добіг до моста з Орена в Гіран, запустив анстак.. І тут як примара з'явився Артурка! Доки я приходив до тями від здивування, він тричі нюкнув (по 706 НР), поклав мене і побіг в бік Орена. Щоправда, через хаилину повернувся і побіг в бік Діона. Мабуть графік підганяв. Але ж яка широка географія! Що можу сказать про його повадки? На тасабах я його вперше побачив у ніч з п'ятниці на суботу, десь о 2.00. Фото прикріплюю. Сіністер лежав убитий, Нола стояла поруч, чекаючи зручного моменту, щоб реснуть і мирно точила ляси з тим, хто поклав Сіністера. Переконавшись, що народ розходиться не збирається, Артурка вийшов в офф і пішов спать. Включився в суботу десь об 11, реснувся, відбіг в затишне місце: південний міст з Гірана в Хайн, з боку Хайна є велика камінюка. За тією камінюкою Нола бафнула Сіністера і залишилась сидіть, а Сіністер побіг різать народ. Сванку нюкнув один раз, я кинувся убік і він не став доганять, бо народу була купа. Як вирізав усіх, пробіг з краю в край, перевіряючи хтьо де залишився живий. Довгенько гнався за Свамо, я стрибнув з кручі у воду, але не став пливти в море і він спокійнісінько мене пристрелив під берегом. Сванкою, доки ще був живий, я пробував кинуть на Сіністера сліп і рут - не пройшло. Поки Сіністер бігав, я Свамою підійшов до Ноли і довго її рубав (по 27-28 НР за раз). Зарубав. Потім перевірив на Сванці, в аналогічній ситуації я їй зносив по 17-18 НР. Робіть висновки. Треба щось робить. Судячи з усього, Артурка націлився на новий рекорд і планомірно до нього рухається. Поки що йому все вдається, в нього хороший настрій і він навіть дозволяє собі широкі жести: повернув одному кадру дропнутий меч за 2КК (хоча може це й не він підібрав, я так і не зміг добиться точної інформації). Поки що я усім своїм твінкам понаписував макроси /target Sinister і /target Nola. Буду караулить його на тасабах. Вважаю, що треба убивать не роздумуючи і самого Сіністера і Нолу. Заради цього я готовий навіть зафарбувать Свамо у червоний колір (ясна річ, не назавжди).
|
|
| |
cygnus | Дата: Пн, 22.10.2007, 08:08 | Повідомлення # 9 |
Unicorn
| Щось робить, звичайно ж, треба.. як прокачаю ще хоч трохи Парваті, поведу її під прикриттям Хака на тасабів, при появі Артурки, буду шукать і класти в ПК Нолу, а Хак у цей час триматиме самого Артурку, якщо рівень, певна річ, дозволить. Подивимось. PS: Судячи з усього, він довиступався з гучними заявами.
|
|
| |
swalin | Дата: Пн, 22.10.2007, 10:00 | Повідомлення # 10 |
Unicorn
| Quote (cygnus) PS: Судячи з усього, він довиступався з гучними заявами. Я був недалеко в цей момент і навіть встиг загинуть, поки його поклали. Була там трійця самовпевнених 60+: той самий СХ, гладіатор і бафер. Поклали, ясна річ, Артурку, хоча 3 нюки - щось підозріло багато. Дропнули з Артурки девоушен. Довго потішались.. Розповідали, що вдень з нього падали Д-соски, а потім почали падать уже нг-соски.. Артурка утер соплі, телепортувався і затаївся. Народ потоптався ще десь півгодини-годину і публічно заявивши, що Артурку мама поклала спать, почав розходиться. В цей момент Артурка і вигулькнув. Глад хоробро кинувся на нього і Артурка класично його поклав. Глад здивовано скаржився, що не встиг добігти, бо в Артурки виявилась краща пуха, ніж до цього. А Артурка запропонував його реснуть по старій дружбі. Глад гордо відмовився . Так що не все так просто. Слава богу, після цього задоволений Артурка справді пішов спать. Ще одна деталь, яка проявилась: Артурка приходить з боку Гірана, через південний міст. У випадку небезпеки тікає тією ж дорогою, а переслідувачі застряють на мосту із-за відомого нам глюка. Очевидно, десь там у горах він ховає Нолу, бо, виявляється, крім мене ще знайшлись герої, які її почали валить. Ну і слід думать, що для урочистих випадків він приберігає кращу амуніцію, саме щоб провчать самовпевнених хаїв (напівхаїв). Щодо Ноли. Боюсь, покласти її буде не так просто. Мені повезло, Артурка в той раз вивився занадто самонадіяним, кинув її без догляду і дав мені можливість її спокійно перепилять. Якби він переключився на Нолу, то, підозрюю, вона б Свамо прибила. А Свамо, усе-таки в бризі і постарше Парваті. Так що будь обережним. Ну і ще треба поспостерігать за графіком появи Артурки. В п'ятницю він був до глибокої ночі, вихідні мотався протягом всього дня, а в неділю пропав близько 9 вечора. Наштовхує на певні роздуми. Я ж поки просто перебазував свою банду трохи далі від мосту. Народ уже навчений і зразу починає кричать в чат. Є хороший шанс встигнуть втекти і сховаться. Колядин теж там, але оскільки в мене постійно відкриті три вікна, грузить четверте важкувато. Пару разів я грузив Колядина, але не встигав на розборки.
|
|
| |
cygnus | Дата: Пн, 22.10.2007, 10:27 | Повідомлення # 11 |
Unicorn
| Давай як-небудь влаштуємо експериментальний день - я триматиму в тих місцях Хака, а ти Колядина. Ходитимеш одним вікном, щоб швидко запустить Колядина, якщо буде потреба, бафатиме Хак, він у карміані, тому особливої підозри не викличе. Гадаю, удвох ми маємо його покласти.
|
|
| |
swalin | Дата: Пн, 22.10.2007, 10:40 | Повідомлення # 12 |
Unicorn
| Мабуть варто, але не сьогодні. По-перше, мені треба бігти по роботі. По-друге, за вихідні він встиг образить багатьох твінків і найближчі дні на нього активно полюватимуть перси, відчутно крутіші за нас. Поки поспостерігаємо, куди поверне ця боротьба. Бо тиняться годину-другу без діла, поки Артурка десь собі спокійно питиме чай, не годиться..
|
|
| |
cygnus | Дата: Пн, 22.10.2007, 11:11 | Повідомлення # 13 |
Unicorn
| Я гадаю, що полювання на Артурку уже стало своєрідною розвагою і дуже швидко він піде звичним маршрутом Діон, Глудіо, Глудін, а ще народ позливає експу Нолі, зовсім туго буде. Він же клан собі завів, тому...
|
|
| |
swalin | Дата: Вт, 23.10.2007, 00:59 | Повідомлення # 14 |
Unicorn
| За весь день у понеділок Артурка так і не з'явився. Та й узагалі, схоже, що усі відпочивали. В чаті його згадували лише раз чи два і то лише: був не був.
|
|
| |
swalin | Дата: Вт, 04.03.2008, 18:12 | Повідомлення # 15 |
Unicorn
| Сьогодні в ЕГ побачив темного візарда з цікавим ніком: xarturkax. Причому він був уже з добре помітним рожевим відтінком (тобто вже когось убив, але ще намагався відмитись на кажанах-34). У нього вистачило нахабства попросить у мене акумен. На моє запитання, чи не родич він того самого Артурки, кадр тільки загадково посміхнувся. Тоді я замість акумена запропонував йому рут і кадр з радістю погодився (ну і отримав, ясна річ). З такої манери поведінки роблю висновок, що це таки Артурка. Так що чекайте нового пришестя..
|
|
| |
|