В порядку відпочинку від лінійки
|
|
cygnus | Дата: Пн, 04.08.2008, 12:05 | Повідомлення # 1 |
Unicorn
Група: Адміністратори
| Є така нехитра цяцька із дуже спрощеною економікою, але з живими конкурентами — Ікаріам (сервер Бета). Особливіть подібних грайок у тому, що постійного нагляду за процесом не треба, достатньо час від часу зайти і глянуть, що коїться, дати вказівки і повернутись до своїх справ. В принципі, таких чимало, до Ікаріама я забавлявся з Травіаном, але там гра досить швидко стає надто інтенсивною і рівень агресії для мене зависокий, а загалом досить цікаво. Як надумаєш розважитись, свисти, підкажу, що знаю.
|
|
| |
swalin | Дата: Чт, 07.08.2008, 20:32 | Повідомлення # 2 |
Unicorn
| Гм.. Спокушаєш? Тут від Лінійки не завжди вдається вчасно відірватись, а ще якісь додаткові грайки.. Я подумаю
|
|
| |
cygnus | Дата: Вт, 14.10.2008, 12:00 | Повідомлення # 3 |
Unicorn
| Оскільки справи і парі ніяк тебе не відпустять, розповім ще про цікаву річ. Добрі люди не полінувались і написали на яві клієнта для гри в Каркасон і Катан через інтернет. Треба просто зареєструватись на їх сайті і спокійно грати у будь-якому броузері. Зроблено все адекватно, суперники бувають всякі, але як правило толкові. Якщо буде бажання, можу розповісти і показать.
|
|
| |
swalin | Дата: Ср, 15.10.2008, 22:29 | Повідомлення # 4 |
Unicorn
| Моє парі вже скінчилось моїм безумовним виграшем Але капосний начальник навалив нових обов"язків і я тепер практично весь робочий день сиджу на роботі. Або бігаю по роботі. Ще й працювать доводиться по роботі. Зовсім нема в начальника почуття міри... Ще й до того ж на роботі дуже тугий інтернет. Канал може й непоганий, але коли він ділиться на мережу у 30 компутерів... Словом, я розгляну твою пропозицію
|
|
| |
cygnus | Дата: Чт, 16.10.2008, 08:20 | Повідомлення # 5 |
Unicorn
| Для цих ігор товщина каналу значення не має, оскільки передається мізер інформації.
|
|
| |