Shuurin 26.06.2025, 23:24
Вітаю, Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: cygnus  
Спірні питання, розбір польотів
cygnusДата: Вт, 28.12.2010, 09:23 | Повідомлення # 1
Unicorn
Група: Адміністратори
Доставучі учорашні слонопотами із властивістю «Tap target creature» таки так і працюють — повертають будь-яку істоту. Враховуючи, що властивості карт працюють у режимі Instant (миттєві закляття), вони можуть бути використані практично будь-коли.

Я нашвидкуруч дослідив питання: порозпитував знайомих, почитав форуми, тому гадаю, що не помилився. Ось на підтвердження мого припущення:

Как я понял, могу либо атаковать, либо, заплатив, повернуть и получить возможность повернуть существо оппонента, лишив его возможности блокировать. Но, при переходе хода к оппоненту, его существо разворачивается и может нападать, а мое остается повернутым до перехода хода мне. Может я что-нибудь не так понял?
    у все описанное выше верно, однако это не полные возможности. можно, например, повернуть вражеское существо и в ход противника - тогда оно не сможет атаковать. правда и Локсодонский Мистик при этом блокировать тоже не сможет. а еще можно им заблокировать и, даже если он при этом умрет, он успеет повернуть другое существо - тогда оно не сможет блочить на следующий ход...

ps: що коїться з картинками, я не знаю, звичний спосіб не працює. Зайду якось і покажу, як це можна зробити по-хитрому.

swalinДата: Чт, 30.12.2010, 16:17 | Повідомлення # 2
Unicorn
Група: Адміністратори
Ну не знаю.. В мене поки що так і не склалося цілісного уявлення про концепцію цієї гри, її, так би мовити, дух. Може колись зумію відчути цей дух, тоді багато питань стануть зрозумілі інтуїтивно..

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2006Используются технологии uCoz